Oriol Pallissó optarà per Esquerra a l'alcaldia de Montblanc

Oriol Pallissó serà el cap de llista de cara a les eleccions municipals del 2023 i es presentarà amb la marca d'Esquerra, cosa que a la capital de la Conca de Barberà no passava des de fa 19 anys. Fins ara s'optava per fer-ho amb la marca d'Agrupament, una formació, però, que va queda trencat i dividit quan Pallissó i tres regidors més van sortir del govern liderat per Josep Andreu.

Pallissó és regidor des del 2015. Amb Agrupament, la marca blanca d'Esquerra a Montblanc, ha tingut responsabilitat de govern fins que l'any passat ell i tres regidors més van marxar a l'oposició. Des del 2003, Esquerra no es presentava a unes eleccions amb la marca pròpia del partit. 

El candidat dels republicans assegura tenir un projecte capaç de transformar Montblanc. Diu que volen fer un Ajuntament més obert i transparent. Entre les prioritats d'Esquerra a Montblanc hi ha la diversificació del sector empresarial, l'energia verda, la igualtat o l'habitatge.  

Pallissó va estar acompanyat durant la presentació dels alcaldables d'Esquerra a Tarragona, Reus i Valls: Pau Ricomà, Noemí Llauradó i Teresa Rull.  Oriol Pallissó va ser escollit cap de llista per unanimitat a l'assemblea local d'Esquerra Republicana el passat mes de març.