Pas endavant en la recuperació del Pont Vell de Montblanc

La rehabilitació i adequació completa del Pont Vell de Montblanc cada dia està més a prop. El ple va aprovar per unanimitat la licitació de les obres més importants d'aquest punt històric de la vila ducal.

Si bé a finals de març van començar els treballs als carrers que donen al pont, s'espera que a l'estiu es puguin engegar aquestes obres que afectaran l'estructura arquitectònica en si i la llera del riu.

Tindran una durada de nou mesos i compten amb més d'un milió d'euros de pressupost, finançat principalment per l'Estat i la Generalitat.

RETRETS PEL ROMANENT

Més enllà d'aquest punt de l'ordre del dia, el ple montblanquí va estar marcat per les discrepàncies entre els partits de la corporació pels comptes del consistori.

L'equip de govern va presentar la liquidació del pressupost del 2021. El romanent negatiu de poc més d'un milió d'euros va ser el principal punt de discussió.

El ple també va servir per aprovar la modificació provisional de l'ordenança relativa a la plusvàlua per tal d'esmenar el buit legal arran de la sentència del Tribunal Constitucional.