Montblanc amplia el pas de ronda per la muralla de Sant Francesc

Entrades exhaurides per aquest cap de setmana i amb previsió que les visites guiades gratuïtes es puguin allargar els següents per a tots els habitants de Montblanc que ho desitgin. Són les xifres que mostren l'expectació per a poder conèixer des de dins el nou tram de muralla reconstruïda entre l'església i el portal de Sant Francesc del municipi.

Unes visites que seran acompanyades d'un guiatge que permetrà interpretar les obres de rehabilitació i restauració que s'hi han realitzat, i també per donar a conèixer quin ha estat el paper que ha jugat aquest monument de defensa al llarg de la història de la vila i la seva tipologia constructiva.

Des del consistori celebren l'èxit de convocatòria i valoren la culminació d'un procés que esperen que continuï en un futur.

LES VISITES GUIADES ES RECUPEREN

I és que des dels Guies de Montblanc valoren molt positivament que l'obertura del nou tram de muralla coincideixi amb el retorn de les guies que ja es duien a terme abans de la pandèmia.

Una oferta molt ben acollida pels visitants, ja que només durant els dies de la Setmana Medieval, més d'un miler de persones van visitar els diferents recorreguts pel pas de ronda ja obert de la muralla.