Les famílies aplaudeixen la tornada a l'escola amb el nou protocol

A l'escola Les Muralles de Montblanc ja s'han reprès les classes després de les vacances de Nadal. El centre torna amb alguns alumnes a casa, sigui per ser positius de Covid o per ser contactes estrets, però amb cap classe confinada.
De fet, moltes famílies, davant la sospita de si el seu fill o filla podria ser positiu, han optat per quedar-se a casa.

Des del centre asseguren que el nou protocol de quarantenes a infantil i primària era una reivindicació de moltes famílies. Creuen que el millor pels alumnes és la presencialitat, malgrat que asseguren que estan preparats per fer les classes també telemàticament.

I entre els pares i mares, opinions de tota mena. Molts, però, creuen que el nou protocol ajudarà a normalitzar el dia a dia dels nens i nenes i a conviure de manera diferent amb el virus. També asseguren que els docents tindran una responsabilitat més gran.

Pel que fa als docents de l'escola Les Muralles, només un no ha tornat per ser positiu de coronavirus. Avui és el dia 1 del nou trimestre, que arrenca quan sembla que la sisena onada de la pandèmia ja ha tocat sostre.