Clickània exhaureix entrades durant el primer cap de setmana

Els clicks han tornat a envair Montblanc, que durant aquests dies és la capital catalana del Playmobil. La tretzena edició de Clickània encara està condicionada per la COVID, però la il·lusió dels visitants és la mateixa de sempre.

L'ampliació dels horaris, la definició de franges de visita o el major nombre d'espais han estat les principals mesures aplicades per l'organització. Els primers dies del festival auguren una bona afluència, que podria acostar-se a les 10.000 persones en els sis dies que durarà.

L'interior del temple de Sant Francesc ha comptat amb menys diorames que altres anys, ja que se n'han repartit per altres llocs de la vila com el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre, el Museu del Pessebre i l'antic hospital de Sant Marçal, que s'ha estrenat com a espai de Clickània.

CLickania Buckinham

Un dels altres efectes de la pandèmia ha estat la priorització de la venda d'entrades a través del web del festival. Tot plegat, però, no ha impedit el gaudi dels visitants menuts, que marxen amb el record dels diorames que més els han impactat.

Clickània restarà obert aquest dilluns i dimarts per aprofitar el pont. També es podrà visitar durant el cap de setmana vinent.