Clickània torna dissabte

Montblanc ha iniciat els festivals per dinamitzar el turisme a la tardor, i després de Terrània arriba Clickània.  Aquest cap de setmana arrenca el festival dedicat al món de Playmobil. S'allargarà durant sis dies i tindrà també l'església de Sant Francesc com a epicentre. S'hi podran veure diorames espectaculars amb tot tipus de detall. Com aquest, que recrea una recepció al Buckingham Palace de la Reina d'Anglaterra. Darrere hi ha més de 30 hores de muntatge i centenars de clicks

Per garantir les mesures Covid, l'entrada es farà per franges horàries. I els diorames s'han espaiat per evitar aglomeracions. N'hi ha a Sant Francesc, però també a l'antic hospital de Sant Marçal o aquest del Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre, on es recrea, precisament, un museu. 

El festival arrenca dissabte i aquest primer cap de setmana s'allargarà fins dimarts, aprofitant el pont del 12 d'octubre. Finalitzarà el següent cap de setmana, el 16 i 17 d'octubre. Al festival també hi haurà concurs de diorames, el click amagat o botigues amb venda especialitzada.