S'enderrocaran les naus afectades per l'incendi al magatzem de Rifacli

Dos mesos després, les naus que es van cremar al polígon Les Tres Eres de Montblanc continuen igual. L'Ajuntament manté el perímetre dels edificis acordonat, ja que hi ha perill d'ensorrament. 

Fa unes setmanes, el consistori va atorgar un permís per enderrocar part del sostre de les naus cremades, amb l'objectiu que els pèrits i investigadors de les asseguradores hi puguin entrar sense risc per esgrimir les causes de l'incendi.

incendi naus montblanc22121122121212

Es van cremar dues naus i una tercera, la dels serveis de manteniment de l'Ajuntament, que va quedar parcialment afectada. Des de llavors, la Brigada Municipal treballa en una altra nau de manera provisional que tenia llogada el consistori, a l'espera de saber si podran tornar a la que va patir l'incendi.

incendi naus montblanc2212112

Per la seva banda, els propietaris de les naus esperen que tot s'aclareixi ben aviat. El Joan Rovira tenia la nau on es va cremar un basar xinès i una botiga de mobles. El foc es va originar just a la nau del seu costat. Ara espera que les causes es puguin conèixer ben aviat.  

Rovira té clar que el futur de la nau és tirar-la a terra. Assegura també que, quan tot s'aclareixi, li agradaria aixecar una nova nau al mateix lloc.