Un incendi calcina dues naus industrials a Montblanc

Faltaven pocs minuts per a la mitjanit quan flames de diversos metres d'alçada il·luminaven el cel de Montblanc. El foc s'havia originat poc abans en la nau de més de 1.000 metres quadrats que contenia el magatzem de l'empresa pastissera Rifacli al polígon de les Tres Eres de la capital de la Conca de Barberà. Fins al lloc dels fets es van desplaçar fins a 18 dotacions dels Bombers, que han treballat durant tota la nit en l'extinció de l'incendi.

La gran càrrega inflamable que contenia la nau va fer que les flames s'estenguessin ràpidament a la nau contigua amb qui compartia paret mitgera. Així el foc va acabar també amb un segon recinte, que acollia un basar xinès i una fusteria. En aquestes dues naus, les més afectades, les flames han fet col·lapsar les cobertes, que s'han esfondrat, destrossant completament el seu interior.

AFECTACIÓ AL MAGATZEM DE LA BRIGADA

També ha patit afectació, però amb menor mesura la nau que conté el magatzem a la Brigada Municipal de Montblanc. En aquest cas, les flames han afectat la paret posterior de la nau, però no amb gaire força l'interior. Un fet que va permetre als operaris municipals poder retirar els vehicles i diversos elements que hi havia en el seu interior.

Uns Bombers que han continuat durant tot el dia remullant la zona i assegurant diversos elements que encara podien col·lapsar fins a donar l'incendi per extingit pocs minuts després de les sis de la tarda