Josep Andreu buscarà el govern més ampli possible

L'alcalde de Montblanc es dona de marge fins al setembre per aconseguir una nova majoria a l'Ajuntament. Josep Andreu no remodelarà ara el cartipàs municipal, a l'espera d'aconseguir una nova estabilitat al consistori. De manera formal s'han repartit la feina els quatre regidors que queden al govern, però sense atorgar noves competències. Assegura que és una mostra de la seva voluntat d'arribar a un acord.

Andreu assegura que Montblanc necessita nova majoria per afrontar reptes com la implantació de noves empreses al LOGIS Montblanc o l'arribada del túnel del Coll de Lilla. Espera que sigui un revulsiu per la vila. A l'alcalde li agradaria un govern d'unitat, malgrat que ho veu molt difícil.

Encara no vol parlar del 2023

Després de les primeres reunions amb Junts per Montblanc i el PSC, l'alcalde ha vist voluntat de diàleg. Encara és aviat, assegura, per saber de quina manera s'entendran, però espera fer un govern el més ampli possible. Sobre el seu futur a l'Ajuntament, assegura que encara és molt aviat per parlar de les eleccions del 2023.