Artur Alaminos busca equip

Artur Alaminos ha tornat a casa per acumular més minuts que al Vogesia Holtzheim, equip pròxim a Estrasburg aturat per la pandèmia des de l'octubre. Han estat dues campanyes irregulars, totes dues finalitzades molt abans per motius sanitaris.

Una experiència positiva, la primera a l'estranger, però agredolça perquè el de Montblanc necessita jugar. I per fer-ho, prepararà les maletes un altre cop si és necessari. El bàsquet espanyol és poc viable econòmicament.

Alaminos és un 3-4 que va competir amb el CBT fins al 2015, a Lliga EBA i LEB Plata. Després d'un any a Quintanar, va militar tres a Villarrobledo, un d'ells a la Plata.

ALAMINOS 9 JUNY

A l'octubre complirà 30 anys i, més madur a pista i fora d'ella, veu amb bons ulls tornar al bàsquet del Camp de Tarragona sempre que sorgeixi una oferta interessant esportivament i econòmica.

El CBT no ha mogut fitxa encara després del descens a Lliga EBA. El CB Valls preveu diversos canvis a la plantilla i el CB Salou és l'equip que, sobre el paper, experimentarà menys modificacions . Avisat sabrem si el montblanquí Artur Alaminos vesteix algun d'aquests colors o s'allunya un altre cop.