L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc canvia de president

Maties Martí va ser escollit nou president en el marc de l'assemblea de l'entitat que va tenir lloc divendres passat. relleva en el càrrec Joan López i s'enfronta al repte de recuperar la celebració malgrat la Covid-19.

Maties Martí és el nou president de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc. L'assemblea de l'entitat celebrada el passat divendres va escollir el seu equip, en ser l'única candidatura que es va presentar. 

El nou equip manté alguns membres de la junta sortint i ha incorporat noves cares. L'entitat començarà a treballar d'immediat per analitzar els possibles escenaris de cara a la Setmana Medieval de l'any vinent. L'objectiu de la nova junta és poder realitzar alguns actes, si la situació sanitària ho permet. 

L'entitat compleix així amb el relleu previst, que tanca una etapa de vuit anys de Joan López al capdavant de la junta. El president sortint ha fet un balanç positiu de la feina feta. La pandèmia va obligar a suspendre la Setmana Medieval d'enguany, que hauria celebrat la seva 33ena edició el passat mes d'abril. La nova junta té ara el repte de treballar per adaptar l'esdeveniment a la situació actual.