Aprodisca gestionarà l'ermita de Sant Josep de Montblanc


L'Ajuntament de Montblanc i Aprodisca han signat el conveni que permetrà a l'entitat social gestionar l'espai, després d'haver guanyat el concurs públic. D'aquesta manera, aquest espai de lleure a la natura de la vila tornarà a obrir portes, després de diversos anys tancat. Aprodisca portarà la gestió del bar-restaurant i de tot l'entorn natural.

L'Ajuntament de Montblanc ha realitzat un seguit de millores a l'edifici els darrers mesos, especialment a la cuina i al pis, així com la façana i els lavabos públics. 

Aprodisca vol fer d'aquest espai un lloc inclusiu entre les persones amb discapacitat i els montblanquins i montblanquines. D'aquesta manera, el projecte agafa un nou aire amb l'objectiu, no només de rehabilitar i reimpulsar aquest espai, sinó també d'esdevenir un espai d'inclusió social. 

Al pis de l'ermita hi habitaran diversos usuaris d'Aprodisca que poden viure de manera independent, tot i que estaran també acompanyats de professionals del centre que en faran un seguiment diari.

Amb aquest nou conveni, l'Ajuntament de Montblanc espera tornar a omplir de vida tot l'entorn de l'ermita de Sant Josep. S'espera que obri portes al llarg d'aquest mateix estiu.