Els cinemes de poble ofereixen descomptes per sobreviure a crisi del coronavirus

La sala de cinema de Montblanc fa tres mesos que està aturada, però amb la fase 2 això canviarà, ja que aquests equipaments podran tornar a obrir portes. L’empresa Circuit Urgellenc gestiona 33 sales com aquesta arreu de Catalunya i Aragó. Estar tancats els hi ha suposat unes pèrdues de 95.000 euros. Per aquest motiu han engegat la campanya ‘I Love Cine de Poble’ on s’oferiran  importants descomptes perquè la gent consumeixi cine en aquestes sales que cada vegada en queden menys.

A Montblanc el cinema compta amb prop de 160 abonats. El Joan fa més de vint anys que és l’encarregat de la sala i ara ja penja el cartell de la primera pel·lícula que es podrà veure el primer cap de setmana de juny. Ara fa una crida a tota la població perquè valori els cinemes de poble.

El món cultural local però també ha sortit perjudicat d’aquesta situació. S’han hagut d’ajornar diversos actes com l’entrega dels premis Vila de Montblanc. Tot i això les associacions s’han reinventat per seguir oferint continguts.

Cada dia falta menys per anar tornant a la normalitat, i perquè aquesta pantalla del cine de Montblanc es torni a il·luminar i esperem, amb una afluència de públic més gran.