Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'exèrcit pren mides a Montblanc per reconstruir un pont que es va endur la riuada

L’exèrcit de Terra ja ha anat a Montblanc per fer treballs previs i poder iniciar les obres de reconstrucció d’un pont que va destruir la riuada del Francolí del passat més d’octubre. El comandament d’Enginyeres de l’Exèrcit de Terra ha realitzat un reconeixement i ha pres mesures d’aquesta infraestructura.

Aquest pont unia la carretera N-240 amb una zona agroindustrial, concretament amb una empresa incubadora d’ous. De moment es desconeix quin serà el calendari de les actuacions, però a l’espai ja s’hi han fet moviments de terres, una intervenció prèvia a càrrec de l’Ajuntament.

ANUNCI AL CONGRÉS

Recordem que la notícia va saltar aquest dimecres, quan el president espanyol, Pedro Sánchez, s’hi va referir al Congrés dels Diputats en resposta al diputat d’Esquerra, Gabriel Rufián, que va posar en dubte al paper de l’exèrcit durant l’estat d’alarma.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ