Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Setmana Medieval s'atura a l'espera de decidir la seva celebració

Els organitzadors de la Setmana Medieval de Montblanc que s'ha de celebrar del 17 al 26 d'abril han suspès tots els actes previs per les dues properes setmanes. Encara no es pronuncien sobre una possible suspensió de l'esdeveniment.

L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi no prendrà cap decisió sobre la celebració de la festa fins que s'acabi el període de restriccions actual. 

La junta de l'entitat ha fet públic un comunicat on s'anuncia la suspensió de tots els assajos previstos fins al 26 de març i el tancament al públic de l'oficina i del lloguer i repartiment de vestuari. 

L'Associació Medieval creu que encara és aviat i fins que no acabi aquest primer període de restriccions no hi haurà cap decisió sobre la celebració de la festa. 

Amb tot, la junta demana que tothom empatitzi amb l'entitat. Són conscients que la seva decisió implica a molta gent, agents públics i privats, i asseguren que no es farà res de manera precipitada. 

La 33a edició de la Setmana Medieval està prevista del 17 al 26 d'abril. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ