Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Aprodisca amplia la seva residència

Reduir la llarga llista d'espera per poder acollir nous residents és el motiu de l'ampliació de l'espai existent a Montblanc. Permetrà que sis persones més amb discapacitat intel·lectual tinguin l'opció de fer el pas cap a una vida més independent.

El centre especial de treball Aprodisca de Montblanc ha ampliat i modernitzat la residència-llar que ocupen persones amb discapacitat intel·lectual.

La llar es troba a un bloc de pisos de Montblanc i fins ara hi havia plaça per a 19 persones. Les instal·lacions, que fa vint anys que funcionen, s'han modernitzat i s'han ampliat amb l'adquisició d'uns baixos al mateix edifici. Això permetrà donar resposta a la llarga llista d'espera i oferir sis noves places de residència.

Els nous pisos tenen més habitacions individuals per fomentar la intimitat de les persones que hi viuran. Amb les obres acabades, ara falta poder concertar les places amb la Generalitat, un cop s'aprovin els nous pressupostos. El 30% de les obres l'ha finançat la Generalitat, l'altre 30% la fundació ONCE i el 40% restant Aprodisca.

Aquesta residència serveix de passarel·la d'entrenament per la vida independent dels seus usuaris. Ara, Aprodisca ja comença a treballar amb serveis per atendre l'envelliment dels seus usuaris. La inauguració es va fer aquest dijous, coincidint amb el Dia Internacional de la Justícia Social.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ