Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Conflicte laboral a la planta de MAHLE a Montblanc per l'acomiadament d'un treballador

Conflicte laboral a la planta de MAHLE a Montblanc entre el comitè d'empresa i la direcció de la companyia per un acomiadament d'un treballador aquest febrer per l'acumulació de baixes mèdiques. Els sindicats critiquen la decisió perquè, asseguren, fins ara l'empresa no havia fet fora cap treballador per absentisme i lamenten que no se'ls hagués comunicat la intenció de fer-ho en aquest cas.

Els sindicats reclamen la readmissió del treballador i, mentrestant, plantegen deixar de fer hores extres com a mesura de pressió. El comitè d'empresa, que manté la seva postura, ha fet piquets informatius per informar de la situació als treballadors i demana reunir-se amb la responsable de recursos humans de la multinacional a Espanya.

La protesta coincideix amb la derogació per part del govern espanyol de l'article de l'Estatut dels Treballadors que permetia l'acomiadament per acumulació de baixes mèdiques justificades.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ