El 95% dels veïns de Montblanc asseguren viure bé o molt bé al municipi

El 95% dels montblanquins i montblanquines asseguren que viuen bé o molt bé a Montblanc. És una de les dades que s'extreu de la macroenquesta que l'Ajuntament va encarregar a l'empresa Ceres i que es va fer durant el mes d'octubre.

L'enquesta va recollir via telefònica una mostra de 400 persones, distribuïts per edats, zones de residència i sexe.

El mal estat d'alguns carrers i la manca de transport públics són algunes de les millores que demanen els ciutadans. Destaquen molt notablement els equipaments municipals, que reben molt bona nota. 

A més dels equipaments, també s'han valorat els serveis de manteniment. La majoria d'ells se situen entre el 6 i mig i el 7. Per sota, hi trobem el manteniment i estat dels carrers, amb un 5,4, i la neteja dels mateixos amb un 6,3.

L'enquesta també recull que els principals projectes on l'Ajuntament hauria d'invertir és a la piscina coberta o la promoció d'habitatges de lloguer. El pressupost del 2020, tot i que l'Ajuntament assegura que estarà condicionat per la riuada, ja inclourà algunes millores de les que demanen els ciutadans.

Pel que fa a la tasca del govern en el 64% dels enquestats es considerada com a satisfactòria o molt satisfactòria. En l'altre extrem, el 14% s'hi mostren insatisfets o molt insatisfets.

La valoració dels diferents equips de professionals de l'Ajuntament és alta, doncs el 77% valoren bé o molt bé tant l'equip de persones que treballen a les oficines municipals com la policia local, i el 71% a la brigada municipal.