El Molí del Mallol, un dels negocis més afectats per la riuada a Montblanc

 

Ha passat una setmana però l'aigua i el fang encara són ben presents. Al restaurant El Molí del Mallol de Montblanc continuen traient fang, i creuen que en tenen per dies. El restaurant està situat a prop de la llera del riu, i l'aigua va inundar tota la planta baixa, on tenen el magatzem. Es va omplir de runa i troncs.

Ha destrossat neveres, congeladors, els vestuaris dels treballadors, quadres de llum, generadors i la bodega del restaurant, entre d'altres. Unes pèrdues que calculen en uns 100.000 euros.
 
El restaurant va tancar al públic fins dissabte, tot i que els càtering que tenien programats els van continuar fent. Gràcies a l'ajuda de molta gent, sobretot dels treballadors, una setmana després ja han pogut reobrir i poc a poc recuperen la normalitat.
 
El mateix dimarts a la nit algun dels treballadors va poder sortir del magatzem quan va començar a entrar l'aigua. Qualifiquen de miracle que ningú prengués mal. Per sort, l'estructura del restaurant no se n'ha ressentit i serà qüestió de temps recuperar tot el que s'ha perdut.