El seguici festiu de Montblanc serà un dels atractius de Clickània

El seguici festiu de Montblanc recreat amb clicks de playmòbil serà un dels principals atractius de la fira Clickània que arrenca aquest cap de setmana a la Vila Ducal.

El Nunci, el Ball de Bastons o els Torraires en format click. Serà un dels atractius de la dotzena edició de Cickània, el festival de clicks de Playmobil de Montblanc, que arrenca aquest proper dissabte i es farà durant dos caps de setmana.
 
El seguici popular de Montblanc en forma de clicks ocuparà la sala de les Corts Catalanes. És una de les grans novetats d'aquesta edició. Es poden veure escenes de la Festa Major o les Festes de Sant Maties, amb els clicks com a protagonistes
 
L'antiga església de Sant Francesc tornarà a ser l'epicentre del festival, amb l'exposicó de diorames. Un any més, però, es faran una gran varietat d'activitats, enfocades a un públic familiar. Algunes d'elles, pels carrers i places de la vila.
 
El festival obrirà portes el dissabte 12 d'octubre, i es podrà veure també el proper cap de setmana, el 19 i 20 d'octubre.