Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Concactiva celebra una dècada d'existència

L'organisme autònom de desenvolupament de la Conca de Barberà s'ha consolidat com a referent en la promoció econòmica de la comarca i com a motor de l'emprenedoria, la innovació i la formació.

Aquest dijous s'ha celebrat aquest desè aniversari en un acte presidit pel conseller de Treball de la Generalitat, Chakir El Homrani, que ha volgut reconèixer la tasca del centre i dels seus treballadors. De fet, l'aniversari ha servit per posar en valor la tasca dels treballadors i dels polítics que durant aquests anys l'han impulsat.

El conseller ha fet una visita a les instal·lacions de Concactiva, que s'estan ara ampliant per poder encabir més aules dedicades a la formació. A la segona planta s'hi instal·laran nous despatxos i classes-taller per poder ampliar la formació que s'hi imparteix.

També s'ha visitat l'Espai Cuina, on un grup de menors estrangers sense referents familiars estan duent a terme un curs de cuina i catering. De fet, han estat els encarregats d'elaborar els catering de l'acte. El Homrani

L'acte s'ha acabat amb la descoberta d'una placa commemorativa del desè aniversari, i entregant diversos reconeixements als presidents i consellers de promoció econòmica de la comarca que durant aquests anys han treballat per la consolidació de Concactiva.

 

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ