Els veïns de Lilla, farts de les obres de l'A-27

De set del matí a set de la tarda. Durant dotze hores de dilluns a divendres i fins i tot alguns dissabtes. Les obres de l’A-27 al seu pas per Lilla causen molts problemes als veïns. El ritme frenètic dels camions provoca molta pols i soroll a tota la població.

El pitjor moment arriba amb les voladures. Diversos veïns, tal com es veu a les imatges, tenen aquestes obres a pocs metres de casa seva. Alguns habitatges han patit esquerdes, Foment però s’ha compromès a reparar-les.

La futura autovia parteix el terme municipal en dos, afectant molts camins rurals, sobretot durant les obres. Molts pagesos no poden accedir als seus conreus i alguna residència ha quedat aïllada.

La pedania, que pertany a Montblanc, té el suport de l’actual consistori. Conscients de la importància d’aquesta infraestructura i de les molèsties que pot suposar demanen a Foment que les minimitzi al màxim.

Pels veïns aquesta odissea només a fet que començar, ja que les obres s’espera que finalitzin a finals del 2021. Aquest últim tram d’autovia és el que unirà Valls amb Montblanc amb poc més de 5 quilòmetres.