L'Acampada Jove signa el nou conveni amb l'Ajuntament per continuar a Montblanc

Aquest és el moment de la signatura del conveni que garanteix la celebració de l'Acampada Jove a Montblanc. El festival es tornarà a fer a la capital de la Conca de Barberà l'any vinent, prorrogable fins al 2023. La pròxima serà la vint-i-cinquena edició, la dotzena a Montblanc, i tindrà lloc del 16 al 18 de juliol.

El conveni millora alguns aspectes relacionats amb la seguretat del festival, la neteja del recinte, la logística o la consciència ecològica del mateix.

L'organització destaca que sempre que s'acaba un conveni han de valorar totes les opcions per poder garantir la celebració del festival en les millors condicions. Asseguren que hi ha hagut unanimitat perquè l'Acampada es quedi a Montblanc.

Des de l'Ajuntament veuen com una bona notícia que el festival, que cada any porta milers de joves al municipi, es torni a celebrar a Montblanc.

La del 2020 serà una edició especial, ja que commemorarà els 25 anys d'història de l'Acampada. A banda dels dies del festival, també es faran actes durant l'any, alguns d'ells a Arbúcies i Sant Celoni, els altres dos municipis que han acollit l'Acampada.