La capital de la Conca de Barberà va ser la seu de la jornada municipalista del partit al Camp de Tarragona. Un acte en el qual es van poder veure les principals cares de Junts de…
Els republicans van posar l'accent en aquesta problemàtica en una jornada on van prendre part alts càrrecs de diversos departaments de la Generalitat.
Montblanc torna a programar-lo després de tres anys d'absència per la pandèmia. Se celebrarà el 10 i 11 de juny.
Els grups de l'oposició demanaven la seva dimissió des que es va anunciar, aquest dijous, que seria el número 2 de la llista electoral de l'actual alcalde, Josep Andreu. 
Consideren que sent el número 2 d'una llista electoral no podrà garantir la imparcialitat a l'Ajuntament. Volen forçar un ple extraordinari, juntament amb els altres grups. 
Aquest divendres s'inaugura la dinovena edició d'aquest aparador dels joves de la comarca. Les obres de l'artista montblanquina es poden veure al Museu Comarcal. 
Gomis s'uneix a la candidatura de l'actual alcalde juntament amb Anna Lefebre, que ocuparà el número 3. Una llista que no compta en els primers llocs amb la fins ara mà dreta d'Andreu, Francesc Benet.
Els republicans consideren que no és ètic ni transparent que continuï exercint el càrrec després d'haver-se fet públic que es presentarà a les eleccions amb la candidatura de l'actual alcalde, Josep Andreu.
El document marca els objectius en aquesta matèria fins al 2027 i recull un total de 53 accions concretes. 
A finals d'any van acceptar les indemnitzacions de Madrid per les esquerdes causades per les obres de l'A-27. Demanen celeritat perquè alguns veïns ja han avançat els diners per poder començar a reparar els desperfectes.
El Centre d'Iniciatives Empresarials de la Conca ofereix assessorament, formació i orientació a treballadors, a més d'acollir i guiar persones que volen engegar un negoci.  
L'exalcalde d'Iniciativa i ara a l'entorn dels Comuns creu que l'alcaldable d'ERC és l'alternativa ideal per deixar enrere l'etapa de Josep Andreu. Mayayo celebra la transversalitat del nou projecte republicà.
Xavier Borrell explica la història del seu avi, un personatge important en la Montblanc de la Guerra Civil, ja que havia estat directiu d'Esquerra Republicana i jutge de pau i de primera instància.
Per arribar-hi, abans s'ha de passar per un procés que ara és a punt d'acabar la primera fase. Montblanc ha acollit aquest cap de setmana una de les últimes consultes prèvies amb la ciutadania.
Ho faran de manera conjunta després d'haver estat ja els números 1 i 2 de la candidatura el 2019. Opten per un model de governança compartida que creuen fa més forta l'opció municipalista que defensen.
La festa es va iniciar dissabte el matí amb la tradicional xeringada, després de l'arribada del Carnestoltes i la Concubina, i que va remullar els més atrevits.