El PSC entrarà a l’equip de govern de Josep Andreu a Montblanc. Josep Andreu va demanar un govern d’unitat amb tots els partits, però l’única resposta positiva ha estat la de Joan Manel Cabello. 

L'Acampada Jove marxa de Montblanc

Dilluns, 29 Novembre 2021 10:25
La pròxima edició serà a Sant Sadurní d'Anoia. L'organització, les Joventuts d'Esquerra Republicana, ha volgut desvincular la decisió del fet que Esquerra hagi sortit del govern de l'Ajuntament de Montblanc.
Les festes donaran el tret de sortida el dia 3 de desembre amb l'encesa de llums, aquesta vegada, acompanyada d'un espectacle de llum i color i amb la cantada de nadales de les corals de l'escola…
L'expedient de regulació temporal d'ocupació implica a uns 200 treballadors amb una reducció del 30% de la jornada laboral, encara que afecta de forma desigual entre departaments. 
La vila ducal ha recuperat la Cursa de la Dona, que ha comptat amb la participació de 350 inscrits, el màxim establert pel Club Atlètic Montblanc, l'organitzador de la prova de cinc quilòmetres. 
Donarà servei a les comarques de Tarragona i Lleida i també a l'Aragó i es calcula que podria generar fins a 500 llocs de treball. Ocuparà les dues primeres parcel·les del polígon de CIMALSA. 
S'hi poden trobar tota mena de productes, així com vins del territori. Un dels seus atractius és la façana, decorada amb diversos motius. Es tracta d'un dels elements més fotografiats pels turistes quan visiten Montblanc.
Entraran en funcionament el 15 de novembre, si bé el primer mes serà purament informatiu. A partir de llavors, els vehicles sense permís seran sancionats amb una multa de 200 euros. 
Montblanc adjudicarà en breu les obres que completaran la intervenció. El cost de les obres, que s'espera finalitzin l'any que ve serà de 270.000 euros i compta amb finançament de la Generalitat.

Montblanc manté les ordenances fiscals

Dijous, 04 Novembre 2021 13:38
L'opció de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, passava per pujar els impostos, però no ho farà. Andreu també governa amb minoria i tampoc té el suport de l'oposició. Per això, es congelen les principals taxes i…
El polígon logístic de Montblanc començarà a agafar forma el 2022. En les pròximes setmanes o, a molt estirar, inicis del pròxim any, es podrien conèixer les primeres empreses que s'hi instal·laran.
Diversos exdiputats i exdiputades formen part d'una associació que els agrupa anualment i que organitza una sortida conjunta per conèixer territori i recordar vells temps.
Porta va rebre aquest coneixement per la seva trajectòria durant més de quaranta anys com a director de l'Arxiu Comarcal.
Algunes poblacions ja han rebut el 50% de la Generalitat, però tots estan pendents de la transferència de l'altra meitat compromesa per l'Estat i que ara està en mans de l'administració catalana.
Els veïns que van patir danys per la riuada han intentat recuperar les seves propietats. Ho han hagut de fer pràcticament sols, ja que no han rebut ajuts de la Generalitat ni de l'Estat. 
Prop de 10.000 m2 que es dedicaran a una nova empresa, concretament dedicada a les estructures de formigó. L'Ajuntament ha venut un terreny del polígon Plans de Jori i que dona aire a la tresoreria local.