El poeta i periodista Vicent Andrés Estellés, autor de diverses obres com "Lletres de canvi" o "Versos para Jackeley", tornava a ser recordat a Montblanc amb un homenatge per part del grup Quatre Gotes. 
Serà Acciona, finalment, qui abonarà els 700.000 euros pels desperfectes ocasionats en unes 90 cases de la pedania de Montblanc. 
La manifestació que van fer els veïns de Lilla el passat diumenge, com han fet les darreres setmanes, va ser, per primera vegada, tensa.
L'Ajuntament ha demanat una subvenció d'1 milió d'euros a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per poder finançar part del projecte, que s'enfila fins als 6 milions d'euros.
El president dels Gegants torna a encendre la polèmica responsabilitzant l'exalcalde, Josep Andreu, de tot l'enrenou. El taller, per cert, confirma que estan restaurats i que els tornaran quan cobrin. 
L'espectacle "Elles tenen Àngel" ha arribat al municipi per commemorar els cent anys de la mort del dramaturg i polític català. 
El taller on es van portar a reparar no els vol tornar perquè diu que ja ha començat la feina. El consistori va demanar que no els rehabilités perquè no tenien pressupost. S'ha demanat una autorització…
Al setembre hi actuarà  el grup autòcton Spandan SansKrutik Trust. Serà en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que portarà propostes a divuit ciutats catalanes.
A més de Montblanc, hi participaran bars i restaurants de l'Espluga de Francolí, Rocafort de Queralt, Sarral, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. Oferiran tapes amb una copa de vi de la DO Conca de Barberà.
L'ajut d'Europa es destinarà a rehabilitar l'antiga església i crear-hi un espai virtual sobre la llegenda de Sant Jordi. Són uns diners que arriben com aigua de maig perquè no es va rebre una altra subvenció…

Tots volen apuntar-se el mèrit

Dilluns, 08 Juliol 2024 12:52
L'antic alcalde recorda que el projecte de Sant Francesc neix durant el seu govern, mentre l'actual batlle recorda que van pressionar perquè es presentés aquest projecte als ajuts que ara han concedit gairebé 3 milions d'euros. 
Mantenen, diuen, la prudència davant el darrer anunci del grup de Junts al Congrés, d’haver arribat a un acord amb el ministeri per liquidar les compensacions. Aquest diumenge al vespre van tornar a tallar la rotonda…
És l'acord que els diputats al Congrés de Junts per Catalunya asseguren haver tancat amb el Ministeri de Transports. Ara, el tràmit del pagament hauria de començar abans d'acabar el mes de setembre.
Ho han fet per segona setmana consecutiva davant l’empresa per reclamar els endarreriments salarials del 2022 i l’actualització del complement de nocturnitat.
Es tracta d'una via molt transitada que vertebra el segon eix comercial de Montblanc. S'han recollit més de 300 signatures entre els veïns per reclamar aquestes millores que l'ajuntament aplicarà a partir de la setmana vinent.
Entre el 6 de juliol i el 24 d'agost s'han programat fins a 16 activitats. Destaquen el concert del jove violinista del municipi Sasha Amorós i actes vinculats a l'any Guimerà i Estellés.