Els comerços de la vila ducal s'han vestit per l'ocasió i alguns restaurants oferian postres especials, coincidint amb el primer pas de Savall per la capital de la Conca. 
La Setmana de la Joventut tindrà la plaça i església de Sant Francesc com a epicentre i recupera el sistema d'abonaments. 
Es preguntarà entre construir-ne una de nova o utilitzar l'actual que té el municipi i poder-la cobrir.
Per fer-ho ha presentat un projecte al programa d'impuls a la rehabilitació d'edificis públics del govern central. Seria la inversió més costosa fet mai a Montblanc, amb un pressupost d'1,8 milions d'euros
És una proposta que dona resposta a les demandes fetes per moltes famílies que volen sortir de les rutes guiades convencionals. A més de descobrir la Vila Ducal es proposen jocs i enigmes per descobrir per…

Montblanc liquida el 2021 en positiu

Dimarts, 14 Juny 2022 12:24
Els comptes preveien un romanent negatiu de més d'1 milió d'euros, però després de revisar els números el balanç és d'uns 60.000 euros positius. 
L'Antic Hospital de Santa Magdalena, seu de l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, ha rebut arxivers, tècnics i investigadors d'arreu de Catalunya. En un futur, però, la ubicació d'aquesta institució podria canviar.
Imatges del fons de l'Arxiu Comarcal de la Conca entren a les dues residències geriàtriques de Montblanc amb l'objectiu que els seus usuaris i usuàries n'identifiquin els protagonistes. La campanya s'emmarca en el Dia dels Arxius.
L'Ajuntament vol tenir la potestat d'actuar sobre aquest terreny per preservar-ne les fonts i crear una porta d'entrada al futur parc natural de les Muntanyes de Prades que estigui a l'altura.
Els tècnics de l'Ajuntament estan duent a terme una revisió profunda dels comptes del 2021 per presentar un expedient de rectificació de la liquidació.

Brickània no retornarà enguany

Dijous, 02 Juny 2022 10:34
L'organització descarta la celebració per les restriccions que hi havia a inicis d'any, quan comencen la seva preparació. L'Ajuntament mostra la voluntat de recuperar el festival l'any vinent
Hi ha prop de 90 cases afectades. Els treballs determinaran si les esquerdes aparegudes a les cases tenen relació amb les obres del túnel del Coll de Lilla.
Des de la Unió de Botiguers celebren la iniciativa tot i que creuen que també seria útil impulsar alguna mena de bonificacions per a nous emprenedors.
De pedra sorrenca i de 200 quilos, formava part d'una col·lecció privada del Camp de Tarragona i en sortir a subhasta, ha tingut un cost de 8.000 euros.
Laia Pere és la primera noia que forma part de l'entitat.  És un pas històric per a l'entitat i la vila, que durant els seus més de 100 anys d'història mai ha tingut dones picant.
Va situar-se durant 29 anys al capdavant de la colla dels Nanos. Vives va morir a finals de l'any passat i totes les entitats del seguici l'han volgut recordar.