Així s'ha traslladat aquest dijous als veïns i a l'Ajuntament de Montblanc des de la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona. La inauguració del túnel prevista per a aquesta tardor, encara no té data.
Eren 700.000 euros provinents del PAM de l'any 2020 i pel que l'anterior govern havia presentat un contenciós administratiu. El nou executiu l'ha retirat i ha arribat a un pacte per condonar-lo.

Terrània presenta la 20a edició a Barcelona

Divendres, 22 Setembre 2023 09:47
El festival internacional de ceràmica de Montblanc enguany s'ha presentat al centre d'Artesania de Catalunya, on han valorat Terrània com un dels millors festivals de ceràmica del país.

Montblanc creix en turistes estrangers

Dijous, 14 Setembre 2023 11:30
Prop de 9.000 visitants han passat per l'Oficina de Turisme de Montblanc, un xifra lleugerament inferior a l'any passat. El turista estranger representa ja el 30% dels visitants.
Fa més d'un any que esperen les indemnitzacions pels danys causats per les obres del túnel de l'A-27, i no volen que, amb la pròxima inauguració de la infraestructura, la seva reivindicació quedi en l'oblit.
A Montblanc, la Diada Nacional va tenir com a escenari el monument a Francesc de Castellví i Obando, on es va fer la tradicional ofrena floral.
Les diferents sortides del seguici i els concerts han marcat els darrers dies d'una celebració que ha comptat amb una participació massiva als actes més destacats.
Montblanc viu els dies centrals de la seva festa major, amb protagonisme pels elements festius, que s'exhibeixen pels carrers, i per actes ja emblemàtics com el Beu les bèsties.
Avui arrenquen els dies més tradicionals de la festa major montblanquina. S'allargaran fins l'11 de setembre.
La biblioteca municipal va acollir la presentació del primer volum de la seva poesia completa. Enguany es compleixen 400 anys de la mort del rector.
Arrencava divendres, amb el pregó del caricaturista montblanquí Joan Vizcarra. Alguns dels creadors de l'àliga l'any 81 van ser els encarregats de col·locar la nova corona a la bèstia del seguici montblanquí.
L'Ajuntament de Montblanc i l'Associació literària l'Escarritx han suspès la gala d'entrega de premis prevista per aquest divendres, en quedar deserts el premi Pont Vell de poesia i el premi Portal de Bové de narrativa. 
La sequera prolongada i les altes temperatures dels últims dies fan que la collita es condensi enguany en poc temps.
Els Mossos d'Esquadra continuen investigant les causes que haurien provocat l'incendi d'un bungalou al càmping Montblanc Park i que va acabar amb la vida d'una nena de vuit anys.
L'Ajuntament i l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc han signat un acord per mostrar el seu compromís vers la creació d'una ruta cultural i turística inspirada en la llegenda del cavaller i…
L'autor s'endú 2.000 euros per la seva poesia "Els teus boscos indicibles". El premi de narrativa, en canvi, s'ha declarat desert.