Acaben les obres del carrer Sor Maria Torres de l'Espluga amb noves peticions dels veïns

 

Després de cinc mesos d’obres al carrer Sor Maria Torres, la remodelació s’acabarà aquesta setmana. Un rentat de cara que no ha estat exempt de polèmica ja que finalment es pagarà gràcies a una modificació de crèdit. 

Les obres s’han allargat gairebé dos mesos més del previst, fins a cinc, i finalment, es faran algunes modificacions sobre la planificació inicial de l’equip de govern anterior. Després d’una reunió de l’ajuntament amb els veïns, s’ha decidit reordenar i suprimir algunes de les jardineres. També es canviaran els bancs que s’havien comprat per uns de més estrets. Durant la intervenció, s’han fet les voreres més amples, suprimint les places d’aparcament, s’ha pavimentat de nou el carrer i s’ha renovat el circuit d’aigües de les cases.

Les obres del carrer Sor Maria Torres han tingut un cost al voltant dels 100.000 euros. Finalment, es va haver de modificar la despesa de crèdit per pagar-les, tenint en compte que, en un inici, s’havia de fer amb el romanent de tresoreria. El nou equip de govern va haver de descartar aquesta opció després que es trobessin que la liquidació del pressupost del 2018 encara no havia estat tancada, un tràmit que, a dia d’avui, encara tampoc s’ha fet.