Ciutadania, Igualtat, Promoció econòmica i Sostenibilitat, noves regidories de l'Espluga

El nou equip de govern de l’Espluga de Francolí que encapçala l’alcalde Josep Maria Vidal ha presentat el cartipàs municipal. Compta amb quatre regidories noves: Ciutadania, Igualtat, Promoció econòmica i Sostenibilitat. A més a més, ja s’han nomenat els tinents d’alcalde.

Els regidors i regidores de Som Espluga ja han tingut una primera presa de contacte amb l’Ajuntament. Ràpidament s’han posar a la feina i ja han distribuït les regidories. Josep Maria Vidal, a més a més d’ostentar l’alcaldia, es farà càrrec d’Urbanisme, Promoció econòmica i habitatge. Aida Morgades serà la responsable de Ciutadania, una àrea “molt transversal”, en paraules de Vidal, que inclou gent gran, infància, joventut i adults. També tindrà a les seves mans Esports i Igualtat amb paritat, LGTBI, transversalització de gènere i d’igualtat d’oportunitats.

Enric Mercadé s’ocuparà de Comerç, Cultura, Festes i Tecnologies de la Informació i la Comunicació. D’altra banda, Anna Garcia serà la regidora d’Educació, Participació ciutadana i Transparència. Xavier Rosell capitanejarà Agricultura, Sostenibilitat i Medi Ambient (amb les energies renovables com a punt destacat)i Serveis Municipals. Serveis socials, Sanitat, Hisenda i Personal estarà al càrrec de Laura Ruíz de Porras. Finalment, Laura Poblet agafarà Turisme i Comunicació. Aquest dilluns el govern també ha fixat les prioritats.

D’altra banda, s’han nomenat els tinents d’alcalde. Aida Morgades és la primera, Laura Ruíz de Porras la segona i Xavier Rossell el tercer. A més a més, Al llarg d’aquest dilluns, alguns regidors i l’alcalde han visitat tots els treballadors de l’Ajuntament per tenir una primera presa de contacte.