Comiat dels regidors del govern de l’Espluga marcat per les crítiques a la secretària


Últim ple ordinari de l’actual mandat a l’Ajuntament de l’Espluga i sessió de comiat per als sis regidors que no seguiran a partir del 15 de juny. El ple va aprovar diversos convenis i una modificació de crèdit, però va ser al final quan va arribar l’hora dels adeus.  

David Rovira va posar punt final a 16 anys a l’alcaldia i ho va fer repassant algunes de les obres de govern que l’han satisfet. Rovira també va agrair les persones que li han donat suport des de dins de l’Ajuntament i també des de fora. Alhora va demanar disculpes per si per a algú no havia complert les expectatives que havien dipositat en ell, mentre remarca que l’Espluga ha estat una de les seves grans passions.  

També es va acomiadar un altre històric regidor, Joan Amigó, després de gairebé tres dècades al consistori. Més enllà dels agraïments, els regidors del govern en funcions van carregar amb força contra la nova secretària municipal, Sara López, pel bloqueig administratiu, que diuen, ha provocat a la institució. En aquest ple López no va ser-hi perquè està de baixa, mentre que des del govern asseguren que faran tot el possible per acabar amb aquesta situació i, de moment, ja li han obert un expedient.

Des del govern també van tenir paraules d’agraïment i de balanç la tinenta d’alcalde Maria Jesús Martin, Erika Soriano i Antonio Vendrell. D’altra banda, el plenari també va servir per felicitar oficialment al grup de Som Espluga, guanyadors de les eleccions municipals amb àmplia majoria.  Dels actuals cinc regidors del grup d’esquerra, l’únic que no continuarà és l’actual cap de l’oposició, Jordi Miró, que s’ha mostrat altra vegada dolgut per la manca de confiança de l’equip, per bé que els va desitjar sort en aquest nou mandat municipal.