Els estudiants de l'Espluga miren cap als anys 70 i 80 al Museu de la Vida Rural

Els nois i noies de l’Institut Joan Amigó han muntat una exposició al Museu de la Vida Rural en el marc del programa 'Un museu a l'aula'. Aquest divendres, la mostra obrirà les seves portes.

Descobrir com eren els anys 70 i 80 al planeta Terra amb ulls d’extraterrestre. Aquest és el relat amb el qual es trobaran els visitants de l’exposició “Una mirada al passat” que han produït els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí. Es tracta del programa 'Un museu a l’aula', un projecte pioner del Museu de la Vida Rural que es basa en la concepció d’entendre el museu com un recurs pedagògic. 

35 nois i noies han reunit objectes com cassets, màquines d’escriure o pessetes per treballar el llenguatge expositiu i les tasques a l’entorn del procés de creació d’una exposició. Tot plegat, apostant pels projectes i el treball competencial.

La mostra s’inaugurarà aquest divendres a les sis de la tarda al Museu de la Vida Rural i es podrà veure fins al 14 de juny en l’horari habitual del museu.