Espluga Viva fixa una clàusula als membres de la llista

Va ser l’impulsor de la formació, Frederic Torruella, l’encarregat d’obrir i tancar l’acte central d’Espluga Viva. Ho va fer per destacar el paper del partit en la política municipal al llarg de les dues darreres dècades. El partit, diu, vol ser “la veu del poble” per tal de canalitzar preocupacions i qüestionar tot allò que no es fa bé.

Espluga Viva segueix en la línia dels darrers anys, encara però dolguts amb el pacte del seu anterior cap de llista, Antonio Vendrell, amb Convergència i Unió per formar govern durant aquest mandat. El partit vol evitar que es repeteixi i, per això, ha posat sobre paper el compromís de cada un dels membres de la llista.

Novament, Espluga Viva es mostra contrària a la connexió del municipi amb el Consorci d’Aigües de Tarragona i consideren que no s’està tenint en compte l’opinió de la ciutadania.

Ells membres de la llista van plantejar que és necessària més promoció turística, així com fomentar l’oci esportiu a l’entorn natural. També aposten per subvencionar el transport públic, habilitar zones de pipicà per a gossos i promoure un seguiment i atenció a la gent gran que viu sola. A més a més, aposten per ajudes per rehabilitar els interiors de les cases en termes d’accessibilitat.