Junts per l'Espluga presenta el seu programa amb 138 propostes 'realistes i concretes'

Junts per l’Espluga de Francolí ha presentat el programa aquest divendres al vespre al menjador del rei caçador de l’Hostal del Senglar. Amb un format de pregunta-resposta, els candidats de la formació independentista han explicat totes les propostes en matèria d’habitatge, turisme o cultura. El document consta de 138 punts “realistes i concrets”, segons han apuntat els de Jordi Torre.

En habitatge, han destacat elaborar un cens d’habitatges buits o definir un pla d’habitatge. En turisme i medi ambient, impulsar una xarxa de senders locals o fer arribar el carril bici de les Masies al nucli de l’Espluga. També potenciar l’ermita de la Santíssima Trinitat després que la Fundació Siurana abandonés el projecte fa unes setmanes. Pel que fa a connectivitat, han subratllat la instal·lació d’una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi. Finalment, en cultura, els de Junts volen impulsar una casa de la cultura a l’edifici de davant l'Ajuntament, de propietat municipal.

L’acte ha comptat amb la presència dels regidors actuals de Convergència i Unió que tanquen la llista com a suplents, també d’Antonio Vendrell, qui va ser cap de llista d’Espluga Viva el 2015. L’actual alcalde, David Rovira, ha tornat a beneir la candidatura de Jordi Torre.