Baix seguiment de la proposta d’obrir els comerços espluguins aquest diumenge



L’Espluga de Francolí rebrà aquest cap de setmana centenars de persones, ja que el municipi acollirà tres proves esportives, a més a més del Dia Internacional dels Museus, dissabte. Entre divendres i diumenge se celebrarà la Trobada d’escacs escolar de la Conca de Barberà i l’Alt Camp, el Campionat de Catalunya d’Hoquei Fem14 i la prova més destacada, el Campionat de Catalunya i d’Espanya d’Enduro, que reunirà més de 200 pilots.

Amb la previsió que augmentin les persones visitants i amb la preocupació que se’ls pugui servir correctament, la regidoria de Comerç i d’Esports de l’Espluga ha enviat una carta a tots els comerços instant-los a obrir tot el cap de setmana, inclòs diumenge.

Des de la Unió de Botiguers preveuen un seguiment baix i força desigual. Dos forns sí que aixecaran la persiana excepcionalment diumenge i el sector de l'hostaleria obrirà amb normalitat com qualsevol altre dia festiu.

L’epicentre del Campionat d’Espanya d’Enduro serà la plaça del Casal i ja es poden veure els preparatius. Dijous arribaran els primers pilots i tant l’alberg Jaume I com l’Hostal del Senglar ja han penjat els cartells de complet.