Convergència treu pit dels 16 anys de govern i confia el futur de l’Espluga a Jordi Torre


Els regidors del govern Erika Soriano, Joan Amigó, Maria Jesús Martín i l’alcalde dels darrers 16 anys, David Rovira, van escenificar el tancament d’una etapa al consistori espluguí per donar relleu a la candidatura de Jordi Torre.

Els regidors sortints asseguren que el futur del municipi passa en mans del qui ha estat regidor en els dos darrers mandats, ara amb un projecte renovat de Junts per l’Espluga.

Els regidors de Convergència i Unió consideren que deixen una Espluga millor que la que es van trobar ara fa 16 anys. Amb projectes completats, com per exemple la construcció del Pavelló Municipal d’Esports, el camp de gespa artificial, la interconnexió dels dipòsits d’aigua, la Ruta Templera i Hospitalera, la millora de places i carrers  o els serveis socials prestats.

Va ser un acte de records i agraïments. Joan Amigó deixa el consistori després de 27 anys com a regidor i David Rovira marxa de la política local després de 20 anys.  

Junts per l’Espluga vol fer valdre el llegat d’aquests anys com a aval de la nova candidatura. Torre va destacar precisament l’experiència al govern com un dels aspectes que els converteix en l’opció amb més garantia per al futur del municipi.

A més a més, el cap de llista de Junts per l’Espluga va posar l’accent en alguns dels eixos de treball.