El sector del turisme familiar s'aplega a l'Espluga

L'Espluga ha acollit la trobada entre una trentena d'agents turístics de les Muntanyes de Prades i de l'Agència Catalana de Turisme que han posat en comú les necessitats i objectius per aquest 2019.

Sector privat i públic de la destinació de turisme familiar de les Muntanyes de Prades s'han reunit amb l'Agència Catalana de Turisme per definir els objectius d'aquest 2019. La trobada ha congregat una trentena d'agents implicats en la destinació turística amb l'objectiu de crear sinèrgies entre ells.

Un dels principals objectius és el d'oferir una oferta de serveis i activitats de qualitat amb la voluntat de desestacionalitzar el turisme d'interior i situar-lo com una destinació de primer ordre per al públic català. Per aquest motiu, l'any passat l'Agència Catalana de Turisme va impulsar la campanya Hola Família a les zones de turisme familiar i enguany hi tornarà del 7 al 9 de juny.

Les dates de l'Hola Família no agraden al territori perquè, asseguren, coincidint amb la segona pasqua, ja era un cap de setmana bo per al turisme d'interior i la campanya no té l'efecte que podria tenir en èpoques més fluixes. Una de les altres accions que l'Agència Catalana de Turisme va exposar és la websèrie que prepara destinada al visitant francès, també amb molta presència a la demarcació.