Ple d'ocupació a hotels, museus i carrers a la Conca de Barberà pel pont de la Puríssima

 

Plena ocupació a les destinacions turístiques de l'interior amb tota l’oferta en marxa en una època bona pel turisme a la Conca de Barberà, amb allotjaments, museus i carrers plens a Montblanc o l’Espluga. 

Ja aquest dijous, la imatge del Parc Fluvial del naixement del Francolí era plena de passejants. L'oficina de recepció de les Coves de l'Espluga estava a vessar només en l'obertura del pont de la Puríssima. Els principals atractius turístics de la Conca de Barberà són els grans beneficiats del turisme d'hivern al territori. Com les muralles de Montblanc, fotografiades per centenars de persones, la majoria allotjades a la zona. Allotjaments rurals i hotels han fet ple durant aquest llarg cap de setmana. 

L'Associació d'Hostaleria de la Conca afronta el seu últim any en solitari. Ha iniciat els tràmits per integrar-se per primer cop a l'Associació d'Hostaleria de la província de Tarragona.

L'objectiu és visibilitar el potencial del sector turístic de l'interior a la resta de Costa Daurada. En època de tardor, hivern i primavera és quan la Ruta del Cister i els seus municipis reben més visitants. Aquests dies l'ocupació a l'interior se situa entre el 80 i el 100% amb totes les places disponibles. Hotels i restaurants plens i també carrers i botigues obertes a Montblanc, aprofitant el passeig dels visitants.