Dimiteixen les portaveus de la Coordinadora d'Entitats de l'Espluga i dissolen l'organisme

Dimissió en bloc de les tres portaveus de la Coordinadora d’Entitats de l’Espluga de Francolí, provocant la dissolució d’aquest organisme creat el 2012, i  que agrupava la majoria d’associacions socials, culturals i esportives del municipi. La recent creació del Consell Sectorial d’Entitats i del Consell Esportiu Municipal serien causa directa de la decisió, sumat a la davallada de participació de les entitats a la Coordinadora.

L'organisme havia defensat fins ara els interessos de les entitats del municipi com la necessitat dels espais de treball, la instal·lació de cartelleres o els canvis a la Nit d’Entitats, per exemple. També en reivindicacions col·lectives del municipi.

La manca de relleu i d’assistència a les convocatòries però, ha provocat que les tres actuals portaveus de la Coordinadora anunciessin aquest dijous la seva decisió de plegar i dissoldre l’organisme en un comunicat enviat a totes les entitats, una cinquantena. No es tanca la porta però a recuperar l’organisme en un futur, si es considera necessari.