Repte esportiu per fer realitat el nou conte de l'espluguina Noe Gaya

Un repte esportiu recaptarà fons per fer realitat el nou projecte de Noe Gaya, una espluguina afectada per una lesió cerebral a causa d'un accident de trànsit. La Noe vol publicar un conte infantil i Raul Arenas, un atleta de Tàrrega, correrà 190 quilòmetres per aconseguir els diners necessaris.

190 quilòmetres i prop de 4.000 m de desnivell. Una travessa, sense parar, entre Llívia i Tàrrega, des de la Baixa Cerdanya fins a la capital de l'Urgell. Aquesta és la fita que s'ha fixat enguany l'esportista Raül Arenas, serà ja el seu tercer repte solidari. El primer va ser en benefici de l'Associació Alba, el segon per a Laura Galán, una nena que pateix una lesió cerebral i aquest tercer, que serà al març del 2019, serà per la Noe Gaya. La relació entre l'atleta targarí i l'espluguina neix en un cim, gràcies al projecte de Les Pedres de la Felicitat de la Noe.

Amb aquest repte, sota el títol "Sempre endavant", recaptarà fons a partir de patrocinis d'empreses, sortejos i la venda de samarretes. Amb les dues primeres edicions, Arenas va sumar més de 7.000 euros i ara espera recollir els diners necessaris perquè el nou conte infantil de la Noe Gaya pugui ser publicat, una ajuda que per a la família "ha caigut del cel".

Compaginant l'afició esportiva amb la seva feina, el Raül busca ara col·laboradors per aquest repte i la preparació la fa de nit, quan té temps lliure. Comença el compte enrere, 15 de març del 2019, una fita esportiva per donar ales al nou conte infantil de la Noe Gaya