L'Espluga de Francolí inaugura el nou pavelló municipal

Les entitats esportives de l’Espluga de Francolí van ser les encarregades d’obrir un acte històric pel municipi, el de la inauguració del nou pavelló. La Unió esportiva l’Espluga, el Club de Tenis Taula, l’hoquei o el patinatge Casal de l’Espluga, van fer una exhibició davant d’unes grades plenes fins a la bandera. 8 entitats que celebren més que ningú l’arribada d’aquestes instal·lacions que permetran moltes millores, ja no només en aspectes esportius, sinó també a nivell d’organització.

Així es facilitarà que els espluguins no hagin d’anar a altres municipis per practicar l’esport que els hi agrada. Aquest és un pas endavant llargament reivindicat a l’Espluga, i també llargament lluitat. Gairebé 10 anys feia que es va començar a parlar del projecte amb el Govern de la Generalitat. De fet una part important dels parlaments de l’acte van destacar els esforços del consistori per arribar fins a aquesta inauguració.

L’acte va comptar amb la presència del secretari general de la presidència de la Generalitat Joaquim Nin i del Secretari general d’Esports Gerard Figueres, que van lloar les noves instal·lacions. La inauguració es va fer coincidir amb la celebració del Dia Espluguí de l’Activitat Física.