Un casal d'estiu diferent, audiovisuals a l'EsplugaAprendre a fer un programa de ràdio, ser reporters per un dia o gravar vídeos amb equips professionals són algunes de les accions que faran aquesta setmana una dotzena de nens i nenes de l'Espluga de Francolí.

Participen en el primer casal d'estiu temàtic que s'organitza al municipi i que gira al voltant dels audiovisuals. Es desenvolupa, principalment, als estudis de l'Espluga FM Ràdio i el millor de tot plegat, per als joves, són les pràctiques i les sortides. Com aquest dimecres, quan han visitat les instal·lacions de la Universitat Rovira i Virgili i els estudis de TAC12. 

El Casal d'Estiu l'organitzen l'Ajuntament, l'Oficina Jove de la Conca, l'Espluga Audiovisual i l'empresa Drac Actiu. Durant aquesta setmana compartiran espai amb diversos professionals de la comunicació. I és que a més d'entretenir-se en època de vacances, la iniciativa també pretén despertar vocacions.

A més de tallers, la iniciativa es complementa amb activitats de lleure i algunes proves de foc: divendres hauran d'enregistrar un vídeoclip