Tres equipaments municipals canviaran de nom en record de tres espluguins

L'Escola de Música de l'Espluga, la Llar d'Infants i el Consultori canviaran de nom. Els 11 regidors de l'Ajuntament han acordat honorar la memòria de tres espluguins amb la denominació d'aquests tres equipaments municipals.

Amb motiu dels 15 anys des de la mort del cantautor Jordi Francolí, l'Escola Municipal de Música afegirà el seu nom a la nomenclatura per reconèixer la seva trajectòria i empremta en el municipi. 

La Llar d'Infants Noe Gaya i Creus homenatjarà qui va ser mestra del centre fins que un accident li va causar una tetraplegia.  A partir d'aquí vindria una història de superació i de creació artística que es pretén recordar amb el canvi de nom, just l'any després de la seva pèrdua.  Finalment, el Consultori també es dedicarà a un espluguí que va traspassar l'any passat, Francesc Duch Campodarbe, qui va exercir com a metge de família i va ser alcalde del municipi. 

La Comissió d'Honors i Distincions de l'Ajuntament ja ha avalat la proposta i ara, abans que s'aprovi definitivament al ple municipal, ha de rebre el suport de les entitats locals i la ciutadania.