El nou pavelló esportiu de l'Espluga de Francolí s'inaugurarà dissabte 5 de maig

L'acte d'inauguració del nou pavelló municipal de l'Espluga de Francolí ja té data. Una jornada esportiva el dissabte 5 de maig estrenarà el nou equipament esportiu que ha estat històricament reivindicat al municipi.

Ja fa uns mesos que els espluguins i espluguines esperen que el nou pavelló es posi en marxa. Les obres s’han enrederit uns tres mesos, però darrerament l’equip de govern ha mantingut que la data d’inauguració del nou equipament estava a l’espera de la constitució d’un nou govern a Catalunya. Finalment, no s’ha volgut deixar passar més temps i ja s’ha fixat la inauguració per al 5 de maig.

A l’exterior del pavelló encara s’hi està treballant per ultimar alguns detalls, però a l’interior la pista, les cistelles i les porteries estan ja a punt per rebre els primers parits. L’estrena arribarà amb un cap de setmana dedicat a l’esport local.

El nou pavelló d’esports ha costat gairebé un milió d’euros i, a més a més, molts anys d’espera i reivindicacions. Ara sembla que ben aviat serà ja la nova casa d’algunes de les entitats esportives.