L'estació de ferrocarrils de l'Espluga busca inquilins

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí busca famílies interessades a viure a l'habitatge de l'estació de trens a canvi de fer-se càrrec, per exemple, d'obrir i tancar la sala d'espera o netejar l'espai.  Concretament, s’ha obert una licitació pel servei de guarda i manteniment de l’estació de tren a canvi de l’ús habitual i gratuït de l’habitatge que se situa a la part alta de l’edifici.

La concessió inclou el manteniment i neteja de les instal·lacions i l’habitatge de l’estació, l’obertura i tancament de la sala d’espera i els lavabos i tasques de jardineria, entre d’altres. Els beneficiaris podrem viure al pis que es troba a sobre l’estació.

L’habitatge està pensat per un màxim de cinc persones amb una concessió de tres anys, amb pròrroga a dos més. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 26 de febrer i l’Ajuntament ha habilitat unes jornades per poder fer la gestió presencialment.

Fa uns mesos que la família que hi vivia va marxar després de finalitzar el contracte de concessió. Actualment, l’Ajuntament es fa càrrec de l’obertura i tancament de la sala d’espera i els lavabos, però alguns usuaris afirmen que a vegades les instal·lacions es troben tancades.