El Pessebre Vivent de l'Espluga s'estrena amb les entrades ja exhaurides

Feia tres anys que l'Espluga de Francolí no veia aquesta imatge, centenars de persones passejant a través d'un viatge en el temps que transforma la part alta del nucli antic del municipi. Ho fa enguany, a més, creixent tant en nombre d'escenes, una quarantena, com en la qualitat i el rigor històric d'aquestes. S'han afegit nous detalls, més fidels a l'època que es representa, posant l'accent en les característiques pròpies de l'època jueva.

En aquest sentit, s'ha fet tota una tasca de recuperació d'espais amb projectes de treball social, com el del grup Implica't de l'Institut Joan Amigó. Així s'han posat en valor espais com l'Hort de les Quitèries, que serà un dels que es podrà visitar tot l'any a través de diorames.

Una participació del municipi que va més enllà, amb la implicació de més de 150 figurants al llarg de les diferents escenes. Tots posen en valor el que significa l'empresa de construir el pessebre per al municipi i per a la seva visibilització a l'exterior.

ENTRADES EXHAURIDES

I una altra de les novetats d'enguany ha estat la venda exclusiva de les entrades per als diferents passis a través d'internet de forma anticipada, el que ha fet que s'hagin exhaurit les 3.000 entrades disponibles per als passis que omplen els tres dies de representació.