Sis formacions participen al Concurs de Bandes de l'Espluga

L'Espluga de Francolí va viure dijous al vespre una proposta musical ben peculiar. Va ser la segona edició del Concurs de Bandes a la piscina municipal que es va iniciar al voltant de les 7 del vespre i va cloure a les 12 de la nit amb la proclamació dels guanyadors.

El certamen va rebre la inscripció de més d'una desena de formacions, de les quals se'n van seleccionar 6 per competir sobre l'escenari de la Conca de Barberà. Es tracta de formacions novelles d'arreu de Catalunya que es van mesurar davant d'un jurat professional i del públic durant 30 minuts d'actuació.

Els guanyadors del primer premi del jurat expert va ser per a Ameba Soup, una banda del Barcelonès. Es van emportar 150 euros i el contracte per actuar al Festival No Callarem, també a l'Espluga. Mentrestant, la votació popular va decidir que el millor directe va ser el dels lleidatans Atzavara, que es van fer amb un premi també de 150 euros.

El Concurs de Bandes va néixer l'any passat com una iniciativa d'un grup de joves i el bar de la piscina. Enguany ha fet un pas més amb la implicació de l'Espluga Audiovisual.