La Festa de la Verema de l'Espluga recuperarà el recinte firal

La DO Conca de Barberà celebrarà la 50a edició de la Festa de la Verema de l’Espluga de Francolí amb una quinzena d’activitats. Serà el cap de setmana del 26 al 29 d’agost. Aquesta edició especial s’ha programat amb actes descentralitzats, adaptats a l’actual situació, però també es recuperarà el tradicional recinte firal a la plaça Montserrat Canals. Els visitants hi trobaran una quinzena d’elaboradors i caldrà reservar entrada

Enguany les activitats que destaquen són el tast-maridatge a càrrec del sommelier Enric Català, el sopar-maridatge "Brinda'm Baccus" al restaurant ForEvents o el tast Sub-25 de combinats de vi. També hi haurà propostes culturals, com “Vi, glosa i estrelles”, que és un espectacle lúdic i divulgatiu. Una altra novetat del certamen seran diverses actuacions teatrals que es desenvoluparan en tres espais diferents de l'Espluga. Amb tot plegat, es vol donar una empenta al món del vi.

Enguany dins dels actes de la 50a edició de la Festa de la Verema també hi haurà el 30è concurs de vins de la DO Conca de Barberà que es renovarà amb un nou format. D'altra banda, també s'ha presentat una imatge gràfica de la festa renovada.