L'Espluga fa balanç de dos anys de govern marcats per les crisis

El govern de l'Espluga de Francolí ha fet balanç de la meitat de mandat, dos anys que han estat marcats per múltiples traves que han dificultat el dia a dia. Fins ara ha estat més aviat un govern de crisis, tenint en compte només la riuada del 2019, la pandèmia, el temporal Filomena, l'episodi de contaminació de l'aigua o el bloqueig administratiu a l'Ajuntament. 

Tot i això, el govern destaca que aquest 2021 es podran completar les obres de restitució de la riuada i també començaran els treballs per connectar-se amb l'aigua de l'Ebre. La digitalització de l'Ajuntament, la implementació de la recollida selectiva porta a porta o la lluita contra l'allau de projectes d'energies renovables també han estat punts importants des del juny del 2019. 

Dos anys d'estudis i elaboració de projectes

A partir d'ara, l'Ajuntament de l'Espluga espera executar els projectes i estudis que s'han estat elaborant. Entre d'altres, es farà efectiu el canvi de part de l'enllumenat a LED i la instal·lació de plaques solars per abastir els edificis municipals.

També s'estan enllestint les obres d'ampliació del consultori mèdic, es va fer un rentat de cara de la Llar d'Infants Municipal i, entre d'altres, s'han posat a prova alguns canvis a les fires i la Festa Major del municipi, mentre la situació sanitària ho ha permès.