L'Espluga omplirà d'art diversos locals comercials buits

L'Espluga de Francolí omplirà d'art i propostes culturals diversos locals comercials buits del centre del municipi. Serà durant el cap de setmana del 16 al 18 d'abril i en el marc del nou festival Espais Vius d'Art. Els establiments en desús serviran d'escenari per les demostracions d'onze artistes de la comarca. S'hi podran veure creacions de ceràmica, de joieria, forja artesana, cistelleria i de restauració, entre d'altres. 

Les mostres d'artesania conviuran durant el cap de setmana amb sis propostes musicals i teatrals amb la participació d'entitats locals i companyies convidades. Amb aquesta aposta per convertir els locals buits en galeries d'art per uns dies, l'Ajuntament vol fer valdre aquests espais i impulsar la recuperació de l'activitat comercial al nucli històric. 

Un mapa digital permetrà guiar-se pel centre del municipi i recórrer els Espais Vius d’Art. Uns espais ubicats a la carretera de Montblanc, passeig Cañellas, carrer Jaume I, carrer Torres Jordi, travessera de Poblet i carrer Lluís Carulla. Les actuacions culturals també ocuparan diverses ubicacions del poble. Es faran al Teatre del Casal, el pati de l'Antic Hospital, l'Església Vella i el Museu de la Vida Rural.