L'Ajuntament de l'Espluga programa vuit activitats esportives gratuïtes

L'Ajuntament de l'Espluga engega una programació esportiva gratuïta juntament amb l'empresa local Drac Actiu. Seran vuit activitats per fomentar la pràctica d'esports i els hàbits saludables. A través d'aquest projecte, es donaran a conèixer els itineraris saludables de l'entorn del poble que va impulsar l'anterior govern i que ara s'ha restablert després que la riuada de l'octubre del 2019 afectés part de la senyalització.

Les activitats es dedicaran a famílies, adults, majors de 65 i joves menors de 18. La programació començarà aquest diumenge i seran variades, des del senderisme interpretatiu fins a la marxa nòrdica i també activitats d’orientació.

Les activitats estan distribuïdes de la següent manera:

  • El diumenge 21 de febrer 18 d’abril l’activitat serà per famílies amb infants menors de 13 anys. L’activitat constarà d’orientació i coneixença dels itineraris saludables de l’entorn del municipi.
  • El 28 de febrer 28 de març l’activitat anirà dirigida per persones adultes d’edats compreses entre 19 i 64 anys. L’activitat dirigida constarà de marxa nòrdica i senderisme interpretatiu. 
  • Els dies 21 de març i 16 de  maig serà per les persones majors de 65 anys. Es farà marxa nòrdica i senderisme pels itineraris saludables. 
  • Finalment diumenge 25 d’abril i 23 de maig les activitats seran per joves entre 13 i 18 anys. Es faran activitats d’orientació amb GPS i d’esport de natura.