Centenars d'espluguins participen a la Setmana de la Joventut, malgrat les limitacions


L'Espluga de Francolí, com a prèvia de la Festa Major, ha celebrat aquests darrers dies la Setmana de la Joventut amb una quinzena d'actes. Tot i l'alerta per la pandèmia, centenars de joves i també adults han participat en les activitats programades, que enguany s'han adaptat per complir amb les mesures sanitàries.

Per exemple, la proposta alternativa del correbars de les Ovelles Esgarriades va aplegar unes 200 persones repartides per colles als Jardins de l'Hostal del Senglar. Al llarg de la setmana, també es va celebrar la caminada nocturna, tastos de vins i de cerveses o el concurs d'apilar caixes. Pel que fa al cap de setmana, dissabte el Jardí dels Francolins acollia la nit d'actuacions musicals amb l'espluguí Joan Vilalta i el cantant de Xeic!.

Un any més, el punt final de la Setmana de la Joventut es posava amb el concurs de paelles a la piscina municipal, aquest 2020 amb menys inscrits. La majoria de les activitats s'han fet amb aforament limitat i inscripcions prèvies.  Tot i això, en global, la participació en la majoria dels actes ha estat alta.