La Conca de Barberà acull una exposició de Guinovart repartida en tres espais

'El meu tatuatge és la terra' de Josep Guinovart és la nova exposició produïda pel Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. A través de l’obra de Guinovart es coneix una memòria rural transformada en art que parla dels vincles entre la humanitat i la terra. I també transmet els valors de la sostenibilitat i reivindica un món rural que pot desaparèixer irreversiblement.

Aquesta exposició és un recorregut per tres escenaris: el Monestir de Poblet, la Fassina Balanyà i el Museu de la Vida Rural. Aquests espais comparteixen el respecte i l’observació atenta de la natura i tenen una relació especial amb la terra.

Des del Museu de la Vida Rural manifesten la seva satisfacció en poder oferir aquesta exposició en aliança amb les tres institucions. 'El meu tatuatge és la terra' recrea l'univers de Guinovart en arribar a Agramunt, fugint de la guerra. Forques, ous o blat són elements que formen el llenguatge pictòric de l'artista.

L'obra de Guinovart es pot visitar fins al 30 d'agost. Fins aleshores es programaran tot un seguit d’activitats culturals vinculades a l’exposició amb l’objectiu de generar propostes que aprofundeixin en els continguts de la producció i que convidin a la reflexió sobre la relació amb l’entorn natural.