Arrenca el cicle Visions 5.1 amb un debat telemàtic sobre l'emergència climàtica

Aquest divendres La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural inicien la setena edició del cicle de debats Visions 5.1. A través del canal de youtube a les 7 del vespre, aquestes taules rodones també s'han hagut d'adaptar a l'escenari actual provocat per la COVID-19. Justament, el punt de partida de les reflexions d'enguany són les emergències.

La crisi del coronavirus ha estat una problemàtica mundial sobrevinguda quan el planeta ja afrontava altres emergències que, òbviament no han desaparegut.

Comença la setena edició del cicle de debats Visions 5.1 amb Marta Torres, Yayo Herrero, Marc Castellnou, Manola Brunet i Queralt Castillo. El clima serà el punt de partida de la primera de les tres taules rodones d'enguany. Totes giraran al voltant de la sostenibilitat, tot i que també estaran condicionades pel nou escenari. De moment, el debat es trasllada al canal de Youtube del Museu de la Vida Rural.

Tot plegat a través de la mirada de disset persones expertes del país i, seguint l'esperit de les dues entitats organitzadores, amb una perspectiva pròxima al territori. El segon debat arribarà el 5 de juny al voltant de l'emergència cultural.